Červen 2013

Jemná krása šípkové růže

17. června 2013 v 16:06 | Marie |  ŠÍPKOVÁ RŮŽE

Neměla jsem moc času, ale maličko jsem nafotila to co mě zrovna napadlo :))







Sladký sirup z šípkových růží

17. června 2013 v 15:57 | Marie |  RECEPTY - sirupy, marmelády

SIRUP Z ŠÍPKOVÝCH RŮŽÍ:

SUROVINY: 5 HRNKŮ PLÁTKŮ RŮŽÍ
3 kg CUKRU
2 CITRONY
2,5 LITRU VODY
1 1/2 KYSELINU CITRONOVOU (váha jednoho sáčku je 2O g )

natrháme asi 5 hrnků plátků šípkových růží , doma vybereme případné zelené lístečky, dáme do velké sklenice, proložíme omytým citronem nakrájeným na plátky, bez pecek, zalijeme 2,5 litru vody (převaříme a necháme trochu zchladnout) přidáme do vody kyselinu citronovou balíček má 20 g ... dávám 1 a 1/2 balíčku. Sklenici přikriji igelitovým sáčkem a převážu gumičkou, necháme 24 hodin louhovat. Pak scedíme přes plátýnko do většího hrnce, přidáme 3 Kg cukru a dáme vařit, sbíráme utvořenou pěnu. Horké plníme do sklenic, zavíčkujeme, vezmu dvě chňapky uchopím s nimi horkou naplněnou sklenici, zaklepu nahoru a dolů (asi 3x) a je zavařeno :))



Nádherná fotka

11. června 2013 v 22:41 | Marie |  INFORMACE - různé

Neuvěřitelná fotka Prahy od Jakuba Matějece: www.facebook.com/JakubMatejecPhotography

DALŠÍ DŮKAZY O ŠKODLIVOSTI OČKOVÁNÍ

11. června 2013 v 22:29 | Marie |  INFORMACE - různé


DALŠÍ DŮKAZY O ŠKODLIVOSTI OČKOVÁNÍ

Každoročně jsou očkovány miliony malých dětí. Rodiče ani lékaři nevědí přesně, jaký jed jim je v té které vakcíně podáván. Nezřídka dostává dítě před svým šestým rokem 30 vakcín, často dostává několik vakcín současně. Smrtící koktejl. Nová studie ukázala, že pouze v USA zemřelo za posledních 20 let na následky této očkovací praxe přibližně 145 000 dětí.
Dávno není žádným tajemstvím, že moderní medicína vyrábí ze zdravých lidí pacienty. Farmaprůmysl postupuje mimořádně agresivně především vůči našim nejmenším. Není divu: nemohou se bránit a většina rodičů chce pro své děti přece to nejlepší. O tom, že to nejlepší nemusí být pro děti dobré - že je to dokonce zabíjí - svědčí studie, která nedávno vyšla v mezinárodní publikaci "Human & Experimental Toxicology". Opírá se o údaje amerického systému na hlášení zdravotních komplikací spojených s očkováním (Vaccine Adverse Events Reporting System, VAERS). Pouze v USA zemřelo za posledních 20 let přibližně 145 000 dětí na následky vakcín.

Studie jasně ukazuje, že čím více vakcín dostane dítě během jedné návštěvy pediatra, tím vyšší je pravděpodobnost těžké negativní reakce - až po smrt. Od páté vakcíny dramaticky narůstá množství hospitalizací a úmrtí .

Tato studie je plně v souladu se studií japonské univerzity Kóbe, která (nechtěně) dokázala, že opakovaná imunizace (= očkování) zákonitě vyvolá autoimunitní onemocnění. Každé očkování je pro dítě ruskou ruletou. Otázka není, zda dostane autoimunitní onemocnění, ale kdy ho dostane!

To už nelze považovat za komplikaci při očkování, to je systémová chyba očkování.

Jelikož tyto údaje jsou odpovědným pracovníkem našich zdravotnických organizaci dávno známé (pokud se k nim dopracuje laik, určitě i náš ministr zdravotnictví), namístě je otázka, proč se očkovat ihned nepřestalo a proč se dávno nevyšetřuje toto zločinné jednání, založené na ziskuchtivosti. Pro srovnání, když v bufetu lidé zkonzumují zkaženou třesku v majonéze, máte na krku hygienika, který odebere vzorky a zavře vám provoz. A to se nestalo nic špatného, průjem, maximálně salmonelóza, pokud nenastanou komplikace.

Když vakcína zabije dítě, nebo udělá z něj doživotního mrzáka, autistu ..., odpovědné orgány to neřeší. Vůbec je nezajímá, co v té vakcíně přesně je, nic nekontrolují v laboratoři, možná proto, neboť nevědí, co v té vakcíně má a nemá být. Přestože laboratoře na to vybavení mají. Alibisticky se spolehnou na prohlášení výrobce. Další otázkou je, že se ví, že ve vakcínách jsou jedy, ale nic se s tím nedělá. A přitom jde o děti, které se neumí bránit ...

Tady už se dávno nedá argumentovat dobrým úmyslem, nedostatkem "vědeckých důkazů". Pokud někdo očkuje i poté, co jsou veřejně známé takové děsivé informace, dopouští se ublížení na zdraví. A na to jsou v tomto státě zákony. Očkování se mělo dávno zastavit už při prvních podezřeních. Nyní přicházejí důkazy ...

To, že zodpovědní nejednají, si lze vysvětlit tak, že buď nemají informace nebo je nevědí vyhodnotit, nebo cíleně nekonají (je jedno, jestli za peníze nebo z přesvědčení). Všechny důvody je diskvalifikují z funkce.

Rodiče, spíše než vám pediatr vyrobí malého autistu (za vaše peníze), raději se informujte!


zdroj:http://www.auria.sk/blog/statisic e-deti-zabitych-ockovanim#more-3480< /span>

http://dolezite.sk/Statisice-deti-zabito-ockovanim-K14mg7.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

HEŘMÁNEK - PREVENCE PROTI RAKOVINĚ

11. června 2013 v 11:49 | Marie |  BYLINKY pro uzdravení


Pijte heřmánek, jezte petržel. Obsahují látku ničící rakovinové buňky

Že má heřmánek protizánětlivé účinky, se ví už dávno. Nyní vědci zjistili, že zejména flavon apigenin - sloučenina obsažená v heřmánku - oslabuje rakovinové buňky, bere jim sílu k množení se a šíření tělem.

V posledních několika letech došlo k významnému pokroku při studiu biologických účinků apigeninu na buněčné a molekulární úrovni. Bylo prokázáno, že apigenin má významné protizánětlivé, antioxidační a protinádorové účinky.

V testech na Ohio State University onkologové dokázali, že apigenin snižuje životnost buněk rakoviny prsu. Staly se pod vlivem zmíněného flavonu citlivější k chemoterapii a snížila se jejich schopnost šířit se tělem. Vědci výsledky svého bádání zveřejnili v Proceedings of the National Academy of Sciences, píše Daily Mail.

"Apigenin obnovuje normální chování v rakovinných buňkách. Myslíme si, že se v něm skrývá při léčbě rakoviny značný potenciál a v praxi může mít strategický význam při léčbě i prevenci," tvrdí molekulární genetička, profesorka Andrea Doseffová z Ohio State University.

Protinádorové účinky apigeninu byly zjištěny proti řadě typů nádorových buněk: apigenin pomáhá v boji s rakovinou žaludku, kůže, krve, prostaty, prsu, vaječníků, štítné žlázy, jater, tlustého střeva či plic.

Proto odborníci tolik apelují na správnou životosprávu a složení stravy. Prevence rakoviny spočívá podle nich zejména v podstatném zvýšením konzumace ovoce a zeleniny, protože je prokázáno, že rostlinné látky ve stravě - flavonoidy zejména - organismus účinně brání.

Jednou z těchto přirozeně se vyskytujících látek je právě flavon apigenin. Tato sloučenina je bohatě zastoupena v běžném ovoci a zelenině, včetně petržele, cibule, pomerančů, ale také v čaji, heřmánku, v naklíčené pšenici či v některých druzích koření.