.




Komentáře

1 Marie Náprstková Marie Náprstková | 9. listopadu 2013 v 10:34 | Reagovat

Díky rakytníkovému sirupu a jeho užívání  zatím z naší rodiny nikdo neonemocněl :D A pokud někoho začalo škrábat v krku, tak při užívání rakytníku nebylo potřeba jít k lékaři pro antibiotika ... HURÁÁÁÁ [:tired:] Loňský podzim jsem už touto dobou měla druhé antibiotika ! Jsem velmi vděčná, že jsem našla v rakytníku takový zázrak O_O

2 Josef Josef | E-mail | 30. dubna 2016 v 8:12 | Reagovat

Dobrý den -při lysováni rakytníku vznikne šťáva a vylysovaná hmota která se suší.Dá se tato sušina použít na výrobu lysovaného oleje za studena v ručním mlýnku na lysování řůzných semen ?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.